İçtiğimiz her yudum suyun sağlığımızı etkilediğine şüphe yoktur!
RedoxAll® gibi ileri biyomimetik su arıtma teknolojileri, Ankara Üniversitesi akademik kadrosunun destekleriyle, Ankara Üniversitesi Teknokent Şubesi’nde geliştirilmektedir.
Hücresel biyoyararlanımı artırmak amacıyla geliştirilen, sudaki çözünmüş oksijen seviyesini de yükselten; suyu canlandıran, “canlı su” üreten Su Yapılandırma Teknolojisi, T.C. Türk Patent ve Marka Kurumu Tarafından TR2023010033Y no ile koruma altına alınmıştır.
Nasıl ki;
Sağlıklı beslenme anlayışı giderek daha doğal ve işlenmemiş gıdalara yöneliyorsa; temel besin kaynağımız içme suyunda da doğal fiziksel özelliklerin korunması ve suyun işlenmemiş doğal haliyle tüketilmesi ön plana çıkıyor.
Suyun tüm doğal yapısını saflaştırarak ardından birçok aşama filtreleri ile muamele edip yüzde yüz işlenmiş yapay bir besine dönüştüren geleneksel ters osmoz arıtma sistemleri ve riskleri artık geride kalıyor.